forsvik camping

Forsvik camping ligger i sydvästra delan av forsvik och är beläget i ett naturskönt område alldeles nära Göta Kanal, så här har du chans att hyra eller placera egen segelbåt. Det är en förhållandevis billig campingplats med flera fina badstränder där du har tillgång till flera välordnade och välstädade servicehus och en bastu.

Om du är en motionsmänniska så har du en Motionsslinga på 4,6 km att springa i. För de som gillar lugnare sporter finns en stor Boule-bana alldeles nära receptionen där det även finns en lekplats för barnen. Om du dessutom är hundägare är Forsviks Camping en perfekt plats att hemestra på, för hundarna kan här få njuta av att bada vid en helt egen badplats. Här finner du designerad grillplats, en lång strandpromenad, perfekt för en romantisk kvällspromenad. Ett snäpp från stranden finns även en plats med trädkojor.

Från campingplatsen har du nära till hela Forsvik, en historiskt viktig stad som idag har butiker, caféer, matställen. Man får dessutom tag på riktigt bra mat i Forsvik. Ett ställe som är värt både ett och flera besök är Forsviks bruk som bland annat håller evenemang och anordnar konserter. Du kan besöka campingplatsen när som helst under hela sommaren och under hela säsongen kan du njuta av underhållning på bruket.

Karlsbergs Kommun där Forsvik ligger lade förslag till förbättringar och ombyggnad av vissa yttre delar av campingplatsen under hösten 2019. När byggnationerna skall vara helt färdiga är oklart, men platsen för bygget är långt från ställplatsen för husvagnar och husbilar och bör därför inte störa de gästande personerna under 2020 och 2021. Förbättringar och mer fasciliteter kommer att göra campingplatsen till en ännu mera prisvärd och varierad plats att semestra på.